top of page

Jag tar mig tid att förstå, lyssna och lära känna dig. Så magi i formen uppstår. Hos mig lämnar aldrig hjärta och hjärna varandras sidor.

JagHjartar2024-LIV&DARCY-122.jpg

MÖT DESIGNERN

LINA ANDERSSON

Jag har haft mitt företag jag hjärtar sedan 2014 och som namnet antyder, så gör jag sådant som jag hjärtar. Som frilansande art director, stylist, designer, kreatör, grafisk designer, fotograf och allt däremellan. Jag har arbetat med form i närmare 15 år, mestadels som anställd, både på byrå och på kundsidan.

Jag föddes med ett hjärtfel som jag opererades för när jag var sex år. Mitt långa ärr längs bröstkorgen gör mig påmind om hur viktigt det är att ha med sitt hjärta i allt du gör. Och att våga följa sin inre vägledning, sin inre röst. Följa sitt hjärta. Det är att vara hjärtemodig.

Mitt arbetssätt är intuitivt och effektivt. Jag har känner mycket och djupt, låter inspirationen visa vägen och ofta kommer saker kommer till mig. 

JagHjartar2024-LIV&DARCY-91.jpg

Mitt team

JagHjartar2024-LIV&DARCY-63.jpg

FOTOGRAF / VISUALISERARE

JONAS ANDERSSON

När jag hjärtar är ute på fotouppdrag händer det att Jonas är med. Tillsammans hittar vi vinklarna, ser ljuset och är effektiva. Han flyger med drönare och tar enastående bilder, spelar ingen roll tid på dygnet. 

Till vardags jobbar Jonas som visualiserare på arkitektkontor. Han drömmer ständigt om nya platser att få uppleva på denna jord, kaffe och fossila objekt.

Jag hjärtar även Jonas på ett djupare plan också, då han är min man och pappa till vår dotter Ilva.

 

JagHjartar2024-LIV&DARCY-78.jpg
VAD KUNDER SÄGER
Du kom så starkt till mig och det kändes helt rätt i hjärtat. 
Kan inte nog säga hur nöjd jag är! Hade det på stark känn och blev ändå överbevisad.

Erica Söderberg, flowes

bottom of page